Een kampplaats delen

Vul dit formulier in als je een redelijk grote kampplaats hebt die je kunt delen met een andere groep of als je een kampplaats beheert die beschikbaar is in de zomer van 2019 en die niet gelegen is in een van de risicozones voor varkenspest.

Als je nog nooit eerder een kampterrein of een gebouw verhuurde voor jeugdkampen, neem je best contact op met je gemeente voor meer info. Er zijn namelijk een aantal zaken waarmee je rekening moet houden.

Meer info :

Welke rol vervul je?

Welke rol speel je op deze kampplaats?

Vanwaar ben je?

De informatie over het kamp dat je voorstelt

1. Gebruik het veld "Een adres zoeken" op de kaart om de kampaanbieding weer te geven
  2. Verplaats het om de ligging van je kamp te detailleren
  3. Controleer in de velden rechts van (of onder) de kaart of het adres +/- correct is

Geef ons meer informatie over je kamp

Voorgesteld type kampplaats

Hoe jou contacteren?

Eventuele opmerkingen

Vie privée

Je persoonsgegevens worden niet meegedeeld aan derden. Enkel de volgende elementen zijn openbaar:

• code van je groep
  • aantal deelnemers
  • de plaats
  • het voorziene type van kampplaats
  • de voorziene datums van het kamp

Door dit formulier te versturen, stem je er uitdrukkelijk mee in dat deze gegevens verwerkt worden door Les Scouts ASBL en doorgegeven worden aan je federatie (als je verbonden bent aan een federatie), alsook aan de ASBL Atouts Camps (verantwoordelijk voor de voorstelling van kampplaatsen aan jeugdbewegingen).

De Ambrassade die dit voor de Nederlandstalige kant verder in orde zal maken.

Indien u uw toestemming geeft, dan zal De Ambrassade uw gegevens doorgeven aan de volgende organisaties met heel specifieke afspraken:

• Centrum voor Jeugdtoerisme (CJT)
    Deze organisatie zal u verder informeren over de mogelijkheden van verhuur, wat zegt de wetgeving, wat zijn tips en tricks, waar kan u zich aanbieden…
    Zij hebben ook een specifiek ondersteuningsaanbod waarover zij u kunnen informeren.
    Dit zal geheel vrijblijvend en vooral informatief zijn. Wij maken met hen de afspraak dat wie niet verder geïnformeerd of ondersteund wenst te worden niet langer in hun gegevensbestanden mag worden opgenomen.
  • Boerenbond
    Deze wil graag een zicht krijgen op de leden (dus enkel wie lid is van) die hun terrein en/of gebouw hebben aangeboden op soszomerkamp. Dit om in kaart te brengen over wie het gaat en vervolgens deze gericht te ondersteunen naar de toekomst.